0

Nu ai niciun produs în coș.

Cum plătesc

 

PLATA

Toate preturile afisate pe www.cadourielegante.ro sunt finale si contin TVA. 19% in cazul produselor cu flori, al aranjamentelor cu flori si plante, al produselor cu alcool si a altor produse nealimentare sau 9% in cazul plantelor si al produselor alimentare.

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

  • Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru EuPlatesc.ro (EuroPayment Services SRL);
  • Virament bancar– plata prin banca (cu ordin de plata)

Datele noastre de cont sunt:

S.C. CRINART DESIGN S.R.L.

RO 29550436, J40/15584/14.11.2019

RO45 INGB 0000 9999 0977 9156 ,

ING Office 5512 – ING Office Mihalache, Bucuresti

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Raiffeisen), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, S.C. CRINART DESIGN S.R.L. nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

  • Ramburs – plata in numerar la livrare- din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei.
  • Numerar prin ridicare de catre curier– poti sa achiti numerar curierului nostru care va ajunge oriunde esti in Bucuresti sau in zonele limitrofe. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre curier. Pentru aceasta metoda de plata se percepe o taxa suplimentara de 25 lei pentru deplasarea curierului la adresa indicata.
  • Plata in numerar sau cu cardul la Atelierul CRINART DESIGN. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa achitare. Programul nostru de incasari este de Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:00, Sambata si Duminica doar cu programare.

 

Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare. Conditiile pentru fiecare din aceste variante sunt enumerate mai sus:

 

  • Plata online cu cardul (persoana care va prelua comanda ta, iti va trimite un email din partea procesatorului de plati EuPlatesc.ro, care va contine un link in care vei putea realiza plata online cu cardul)
  • Virament bancar
  • Ramburs – plata in numerar la livrare
  • Numerar prin ridicare de catre curier
  • Plata in numerar la Atelierul CRINART DESIGN

Din motive care nu tin de S.C. CRINART DESIGN S.R.L., se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la comenzi@cadourielegante.ro.

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

 

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

 

Livrare Gratuită

La comenzi de peste 400 lei

Susținem calitatea!

Ambalaj Cadou

La orice comandă